сряда, 9 септември 2015 г.

Очакваме

Това лято ни вървеше на плотове (кухненски, за маси, чешми) и первази подпрозоречни. Решихме да обогатим асортимента, с който да разполагаме на склад и сега съвсем скоро очакваме 2-сантиметрови слабове от едни от най-търсените видове гранит. Представяме:

G654 granite 
Дълбок и прекрасен цвят. Наподобява на нощно небе.  По-евтината алтернатива на черния гранит. Тъмно сивият гранит е известен още като гранит Импала, Сезам, Гранит от Паданг, боровинков гранит и още чудновати и почти приказни имена. Също толкова е разнообразна и неговата употреба - от облицовки на сгради, павета, монументи, до санитарни плочки и кухненски плотове. 

G664 granite
С цвят "kафе" или още е известен като "перлено лунен" гранит. Един от най-разпространените китайски гранити, широко използван за вътрешен дизайн.

G687 granite
Т. нар. "прасковено червен гранит". Има топъл приятен цвят. Евтин и с добри качества гранит.

White wave granite
С интересна шарка и в неутрални тонове. Също изключително използван за подпрозоречни первази, облицовка на стълби, плотове на маси, барплотове и т.н., и т.н.

И не на последно място нещо, което понякога забравяме да споменем на нашите клиенти, а може би е първото, с което трябва да започваме - ние работим само с гранити от клас А или това е най-високото качество, което може да се предложи на пазара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар